Europiani i surprizave vijon të dhurojë çudira. Së fundmi, ndeshja në Signal Iduna Park mes Gjermanisë dhe Danimarkës është ndërperë.

Ka qenë arbitri anglez, Oliver që mori një vendim të tillë, për shkak të kushteve atmsoferike jo të duhura. Më saktësisht, Oliver është trembur nga stuhia dhe rrufetë e mundshme, duke dërguar skuadrat në dhomat e zhveshjes.