Situata në Kosovë nuk është e qetë pas përplasjeve në veri me Serbinë për shkak të reciprocitetit. Kur u duk se situata do të agravohej, qeveria e Kosovës mori vendimin për të shtyrë afatin. Mirëpo, ditën e djeshme, reperi Stresi duke parë rëndësinë e situatës reagoi duke treguar se është i gatshëm të luftojë për Kosovën. Ai ka thënë se do jetë i gatshëm, nëse situata tensionohet akoma dhe sipas tij ka edhe 20 mijë persona mbrapa.

Mirëpo, situata në Kosovë ka shqetësuar edhe shqiptarët në Shqipëri.

 

 

Leave a Reply