Opinionistja Zhaklin Lekatari ka analizuar debatet e vazhdueshme mes Oltës dhe Efit, të cilat prej dy ditësh kanë përshkallëzuar edhe fjalorin.

Lekatari ka kritikuar të dyja vajzat, ku Efit i foli për formën e agresivitetit në komunikim, ndërsa te Olta u ndal më tepër.

Lekatari foli për incidentin e sotëm te grimi, ku u shpreh se Olta e manipuloi si situatën ndërsa poi a tregonte situatën se Efi e kishte shtyrë.

Opinionistja u ndal edhe tek kërcënimi që ka bërë Olta në lidhje me informacionet që ka për Efin jashtë shtëpisë.