Atdheu u shpreh i zhgënjyer lidhur me dashurinë në kohët e sotme. I ftuar në “Ftesë në 5”, ish-konkurrenti i “Përputhen”, tha se vajzat e duan për të mirat materiale që ka dhe krahasoi dashurinë ndaj nënës me dashurinë ndaj partneres.

“Unë jam i mendimit që për partneren nuk është e njëjta dashuri si për mamin. Partnerja nëse gjen më mirë, ka për të ikur kurse mami nuk ikën kurrë. Këtë mendim kam! E di që duket keq kjo që po them, por në jetën e përditshme ndodh. Sidomos ditët e sotme ndodh!”, tha Atdheu.

“Pra ti nënkupton që ajo rri me ty sepse ti je mirë nga ana materiale”, i tha Bieta.

“Shumica po, të jemi real. E di që po, fatkeqësisht ky është realiteti”, iu përgjigj Atdheu duke krahasuar dhe brezin e sotëm me brezin e viteve më parë.