Vetëm pak orë para spektaklit,  një zarf i zi ka mbërritur në shtëpinë e Big Brother Vip Albania 3.

Zarfi i zi ishte vendosur në Living dhe banorët e pritën me të bërtitura, teksa lajmëruan edhe të tjerët nëpër shtëpi, por askush nuk e ka lejen për ta lexuar.

Teksa nuk e dinë se çfarë përmban zarfi të gjithë janë në ankth, por një gjë dihet se diçka kanë bërë banorët, dhe për këtë Vëllai i Madh ka marrë vendim, të cilin për ta zbuluar mesa duket duhet të presim spektaklin.