Rrëfehet për herë të parë babai i 20-vjeçares që u kap mat me të dashurin në dhomën e gjumit, nga vjehrri dhe vjehrra. Në një intervistë për ‘News24’, babai i vajzës tha se djalin nuk e kishte parë më parë, ndërsa dyshon se të dashurin vajzës së tij ia kishte futur vjehrri në shtrat.

Çfarë ndodhi?

Unë kam punuar atje në Togëz, Vajza kishte punuar gjithmonë. Të hënën ndodhi ngjarja. Dy ditë më parë hyra në lokalin e ish-krushkut. Aty vjen një person, ulët në një tavoline tjetër. Vjen krushku im dhe vjen e merr paketën e të shoqit nga tavolina jonë. E dëgjova; e gjeti Flamuri njërin që deshi. Më tha mua. E kam parë atë djalë aty. Në 11 e gjysmë të natës më marrin në telefon. Shoh një makinë te porta.

Djali që u gjet atë natë në dhomë me vajzën tuaj e njihnit? Punonte me ju?
Jo se njihja, se punoja më shkëputje.

E kishit parë vajzën?

Jo se kisha parë me vajzën.