Pas përfundimit të “ Big Brother Vip”, aktorja Arjola Demiri ka vendosur që të shkëputet totalisht nga ngjarjet e fundit dhe të “arratiset” drejt Stambollit.

Ka qenë vetë Arjola ajo e cila ka zbuluar se ndodhet në Stamboll dhe po qëndron në një nga hotelet më luksoze të vendit.

“Ciragan Palace Kempinski”, është hoteli që Arjola ka zgjedhur të pushojë, ku çmimi për një natë varjon nga 400 euro deri në 30 mijë euro, çmimi më i lartë i përket dhomës së quajtur ” Suita e Sulltanit”.

Së bashku me Arjolën ndodhet dhe motra e saj, Elisa Demiri.

Kujtojmë se aktorja nga “Big Brother Vip”,  arriti që të merrte një apartament dhuratë.

Apartament i cili u bë me dije se kushton sa dyfishi i shumës që mori fituesi i “Big Brother Vip”, Ilir Shqiri.