Besnikëria është një angazhim moral dhe fizik kundrejt një personi. Në një lidhje, ajo përbën një nga themelet që të ndihmojnë të shkosh më gjatë. Për fat të keq, në ditët e sotme, shumë e shohin besnikërinë si detyrim dhe as nuk duan ta mbajnë. Tundimi është përherë i madh, ama ka disa shenja horoskopi që nuk bien kurrë pre dhe nuk e tradhtojnë atë që kanë në krah.

Gaforrja. Personat e kësaj shenje janë më besnikët nga të gjithë. Të matur para se të fillojnë një angazhim, ata e dinë se çfarë duan. Gaforret kanë parime të forta në dashuri dhe nuk do t’i bëjnë kurrë tjetrit atë që nuk duan ta pësojnë vetë. Ata janë persona që i mbajnë premtimet dhe që presin të njëjtën gjë nga partneri.

Besnikëria është një angazhim moral dhe fizik kundrejt një personi. Në një lidhje, ajo përbën një nga themelet që të ndihmojnë të shkosh më gjatë. Për fat të keq, në ditët e sotme, shumë e shohin besnikërinë si detyrim dhe as nuk duan ta mbajnë. Tundimi është përherë i madh, ama ka disa shenja horoskopi që nuk bien kurrë pre dhe nuk e tradhtojnë atë që kanë në krah.

Gaforrja. Personat e kësaj shenje janë më besnikët nga të gjithë. Të matur para se të fillojnë një angazhim, ata e dinë se çfarë duan. Gaforret kanë parime të forta në dashuri dhe nuk do t’i bëjnë kurrë tjetrit atë që nuk duan ta pësojnë vetë. Ata janë persona që i mbajnë premtimet dhe që presin të njëjtën gjë nga partneri.

Peshorja. Personat e kësaj shenje kërkojnë qëndrueshmërinë dhe harmoninë në dashuri. Ata mundohen t’i shmangin debatet dhe janë tejet besnikë. Për ta besimi është çelësi që një marrëdhënie të ecë përpara. Peshoret nuk e durojnë dot as xhelozinë e as posesivitetin dhe duan që premtimet të jenë të mjaftueshme për të hequr çdo dyshim.

Akrepi. Personat e kësaj shenje janë shumë xhelozë, por kjo sepse i përjetojnë fuqishëm emocionet. Kur fillojnë një marrëdhënie ata dinë të tregohen besnikë pavarësisht se janë të shumtë ata që i joshin. Kur ia dhurojnë zemrën dikujt, akrepat nuk i shohin aspak të tjerët. Nga ana tjetër ata ecin edhe me prioritete të mirë menduara.