Anita Haradinaj ishte e ftuar në “D Night” së fundmi, ku ka folur dhe për eksperiencën e saj në “Dance Albania” dhe produksionin e spektaklit.

 

 

Anita u ndal tek Alketa Vejsiu, Vera Grabocka dhe anëtarët e jurisë.
Për Alketën, Anita u shpreh: Alketa është yll dhe prezantuese e zonja në punën që bën. Unë e njoh televizionin frymë sesi merr dhe në fakt është pak mekanike dhe do e doja më njerëzore gjënë, por në prapaskenë, prapa kamerave sillet mirë, por duke e ndjekur në ekran mund t’a gjykoj tek kjo pjesë. Flet shpejt dhe e bën mekanikisht gjënë, por secili ka stilin e vet. Televizioni nuk mund të ketë modele të njëjta prezantuesish, prandaj me siguri ajo ka të drejtë në mënyrën si prezanton.

Për Vera Grabockën, Anita tha: E paparë, shumë punëtore dhe nuk kisha parë një njeri me kaq energji, punëtore dhe ambicioze saqë një ditë kur u lodha i thashë ‘moj grua a shkon ndonjë ditë në shtëpi se na lodhe, na e more shpirtin’. Unë aty jam për Verën dhe jo për çmimin.