Mbrëmë është organizuar një festë e Top Channelit.
E në këtë festë morrën pjesë punëtorët dhe ish banorët e BBV.

Moderatorja e emisionit, Arbana Osmani, zbuloi se ‘BBV’ do të nisë në fund të janarit të vitit të ardhshëm.

Kujtojmë se ky ishte edicioni i parë dhe rezultoi tejet i suksesshëm.