Enca, këngëtarja e njohur shqiptare, emri i vërtetë i së cilës është Ruenca Haxhiaj, ka rënë në prangat e policisë së Tiranës, pasi akuzohet për kultivim të bimëve narkotike në verandën e banesës së saj në periferi të kryeqytetit, ku iu gjetën 5 vazo me hashash.

Pas arrestimit, këngëtarja ka thënë se është përdoruese dhe e ka për përdorim vetjak. Bashkë me të është kapur dhe i dashuri i Encës. Banesa e këngëtares ndodhet në periferi të Tiranës në një vilë private.

Kontrolli i policisë në shtëpinë e saj është bërë pasi efektivët e Komisariatit Nr.1 kishin informacion në rrugë operative.