Bjordi dhe Luizi edhe një herë diskutuan debatet e shumta mes Armaldos dhe Valbonës.

Sipas Bjordit, Valbona nuk i tha asgjë atij ditën e parë, përveçëse e pyeti për punët e shtëpisë, duke qenë së ai ishte lideri i javës.

Nga ana tjetër, Luizi u shpreh se i kishte thënë Valbonës dhe Armaldos se kjo është xhelozi artisike.

Në fakt, pas komentit të Luizit, debatet mes atyre të dyve u bënë edhe më të ashpra.