Cindy Marina dhe Eva Murati janë jo vetëm dy nga vajzat më bukuroshe të ekranit, me pasion për sportin. Por të dyja kanë një histori me Genar Topallin, djalin e ish-kryetares se Parlamentit, Jozefina Topalli. Marrëdhënia e Genarit me Evën përfundoi vite më parë, ndërsa tani ai është në një lidhje dashurie me Cindy Marinën.

Së fundmi dy bukuroshet kanë marrë pjesë në një event të përbashkët. Ato janë fotografuar në një tavolinë, por të ulura larg njëra-tjetrës.

Foto orët e fundit po xhiron e portaleve.