Genc Gjokutaj: Nga zoti BERISHA është bërë kallëzim në SPAK ndaj gjyqtares së cështjes për shpërdorim detyre.

Vendimi është në shkelje të Kushtetutës prandaj kemi kërkuar përjashtimin e gjyqatares Irea Gjoka. Gjykimi është ndërprerë për t’u shqyrtuar kjo kërkesë.

Po presim vendimin e shqyrtimit të kërkesës për përjashtimin e saj. Ne nuk vijmë këtu që të na jepet tre orë për të lexuar 20 mijë faqe. Jemi për një proces të rregullut dhe mbrojtje efektive. Do të presim njëherë vendimin e gjykatës.

Berisha ka na autorizuar dhe gjykata e pranoi që të vazhdojë mbrojtja.