Bora Zemani dhe Donald Veshaj janë bashkë e kjo është e ditur tashmë. Por çifti edhe kur arratisen larg Tiranës për pak privatësi, sërish kapen mat.
Së fundmi ata janë fotografuar duke darkuar në një restorant në Prishtinë. Ndonëse bënë një tentativë për tu fshehur duke u shfaqur me kapele, sërish janë pikasur dhe janë fotografuar duke biseduar me njëri-tjetrin.

Leave a Reply