Prej ditësh Britania e Madhe është në zi, për shkak të vdekjes së mbretëreshës Elizabeta.

Por me sa duket, jo mbesat e princeshës Diana.

Amelia dhe Eliza Spencer janë shfaqur në një event mode, duke tërbuar britanikët.

Ato janë akuzuar se nuk po respektojnë dhibmjen e britanikëve, dhe sidomos kushërinjve të tyre William dhe Harry.

Por duke parë si ka qenë marrëdhënia e Dianës me familjen mbretërore, ndoshta kjo mund të konsiderohet edhe si një “hakmarrje” e tyre.

Leave a Reply