Në një intervistë se fundmi, Atdheu u surprizua me një video-mesazh nga e motra, e cila ndër të tjera i shprehu urimin për ta parë çift me një brune.

Mirëpo vetë Atdhu nuk ngurroi të pranonte që aktualisht është në një lidhje dashurie me një vajzë shqiptare.

Ai tregoi se vajza në fjalë është shumë xheloze dhe në fund i kërkoi falje për disa keqkuptime që kanë pasur në çift.

Pra Atdheu është në lidhje me një brune nga Shqipëria dhe rrjeti shpërtheu ne komente me dyshime për Bora Zemanin.

Ka qenë vetë ish-konkurrenti i Përputhen qe është shprehu se për Borën bën 10 vite burg, apo edhe dhjetra deklarata të tjera qe ka lënë të kuptohet se mes tyre ka patur diçka.