Dashi

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të angazhoheni në zgjidhjen e problemeve të ndryshme në lidhje me paratë, zgjidhjen e një dokumenti apo kontratë financiare, kryerjen e pagesave të ndryshme etj.

Demi

Gjatë javës nga 27 nëntori deri më 4 dhjetor, shmangni krijimin e tensioneve apo shqetësimeve rreth jush, veçanërisht në çështjet materiale apo pronësore. Zhvillimi i këtyre punëve, pavarësisht nëse e shihni apo jo, do të jetë i favorshëm për ju si rezultat përfundimtar. Gjatë kësaj jave, disa prej jush mund të jenë të kënaqur me një blerje ose dhuratë të papritur. Në përgjithësi, fati këtë javë do t’ju jepet kryesisht në çështjet tuaja materiale.

Binjakët

Në përgjithësi, planet tuaja të udhëtimit gjatë javës nuk kanë gjasa të përmbushin pritshmëritë tuaja, por me shumë mundësi do të ketë arsye të mira për këtë që lidhen me financat.

Gaforrja

Këtë javë do të habiteni nga paratë ose një ofertë që do të merrni nga një burim i papritur. ensionet mund të lindin edhe në marrëdhëniet e biznesit, për ju që i keni. Gjatë javës, mund t’ju paraqitet një ide ose informacion në lidhje me një punë të re ose biznes të ri.

Luani

Nuk do të jeni të prirur për të bërë më shumë kompromise për njerëzit që tashmë ju kanë përdorur mjaftueshëm. Ka mundësi që të lindin shumë shpenzime dhe kjo të kërkojë një planifikim dhe organizim më të mirë të burimeve financiare.

Virgjëresha

Këtë javë do të shihni se disa vendime të vështira që keni marrë disa kohë më parë janë tashmë baza e disa ngjarjeve ose sukseseve të favorshme në jetën tuaj

Peshorja

Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në çështjet apo angazhimet tuaja financiare, veçanërisht nëse ka të bëjë me punën me dokumente, marrëveshje kredie apo marrëveshje të tjera të ngjashme.

Akrepi

Do të jeni në gjendje të arrini ose të ruani stabilitetin financiar. Të ardhurat e reja nuk përjashtohen në buxhetin tuaj. Mund të ketë një shqetësim apo një angazhim shtesë lidhur me një dokument financiar apo një pagesë, por do të mund të gjeni një zgjidhje të shpejtë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për shlyerjen e dokumenteve dhe kontratave financiare apo bankare.

Shigjetari

Do të keni një javë të favorshme për të rregulluar dokumentet financiare që do të prisni të merrni para ose të merrni disa të ardhura afatgjata. Disa nga ngjarjet e javës do të ndryshojnë në mënyrë dramatike pikëpamjet që keni për disa njerëz, situata apo ngjarje. Një ndryshim i rëndësishëm po troket në derën tuaj.

Bricjapi

Java do jetë e favorshme për planifikimin dhe realizimin e çështjeve të ndryshme familjare. Të ardhurat monetare në buxhetin e familjes do të lejojnë shpenzimet për kënaqësi të vogla, blerje e jo vetëm.

Ujori

Këtë javë ju duhet të takoni ose të flisni me dikë që do të ketë një qëndrim të ndryshëm nga ju për një çështje të rëndësishme që lidhet me shtëpinë, familjen, punën apo financat tuaja.

Peshqit

Këtë javë do të keni angazhime financiare në lidhje me të afërmit. Shpenzimet urgjente ose të nevojshme janë të mundshme, por mund të merrni edhe para ose një dokument financiar lidhur me to.