Françeska Murati është komentuar shumë për çmimet marramendëse të veshjeve të saj.

Edhe look-u i sotëm nuk bën përjashtim.

Look-u total i ‘Prime-t’ të sotëm ka kushtuar plot 3155€.

Përfshirë këtu fustanin e markës Zimmermann 1900€, takat Manolo Blahnik 1045€ dhe vathët e markës Alessandra Rich 210€.