Arturi thirri në një seancë ndërmjetësimi në rubrikën “Shihemi në Gjyq” të emisionit “E Diela Shqiptare” në Tv Klan motrën e tij Jonida, pasi sipas tij ajo në momentin kur ai ishte në koma për shkak të aksidentit, ka marrë para nga familja e djalit që ia shkaktoi.

Nga kjo ai ndihet sikur motra dhe vëllai i tij e kanë braktisur dhe ai ka mbetur i vetëm i aksidentuar dhe me borxhet që i ka lënë i ati.

Gjatë emisionit Arturi tha se e kishte kapur nenen duke tradhtuar te atin, gje qe nuk lidhej me temen e emisionit, por Eni Cobani nuk nderhyri qe nje ceshtje e ngushte familjare te mos behej ushqim per mediat online, perkundrazi.

Mire qe nuk gjeti zgjidhje por tani e di gjithe Shqiperia qe e kishte nenen kurve.

Dhe kjo ne saje te nje emisioni qe perdor hallet dhe injorancen e njerezve per te mbushur xhepat e autoreve. /GazetaJone