Fjolla Morina është shumë aktive në rrjete sociale, ku së fundmi ka bërë një dedikim shumë të ëmbël për vajzën e vogël.
Ajo ka publikuar foto dhe video të Alayah-s, krahas së cilave ka shkruar: Nuk mund të të premtoj që do të jem këtu gjithë jetën, por të premtoj se do të dua deri në fund të times.

Fjolla dhe e bija ndodhen me pushime në Dubai.