GJKKO ka lënë në fuqi masat e sigurisë për ish-drejtorët e Bashkisë së Tiranës që ranë prapa hekurave për korrupsion.

Mariglen Qato, Redi Molla dhe Taulant Tushe janë tre drejtorët e rëndësishëm që u arrestuan me urdhër të SPAK.

Ish-drejtori i Inspektoratit të Mbrojtjes së Territorit në Bashkinë Tiranë, Mariglen Qatodhe për ish-drejtori i Ujësjellës-Kanalizimeve Tiranë, Redi Molla, si edhe për Taulant Tushën, i cili ndodhet tashmë në burg për aferën me inceneratorët, SPAK lëshoi masat e sigurisë arrest me burg.

Ndërsa u caktua detyrim paraqitje për zyrtarët dhe ish-zyrtarët e tjerë të Bashkisë Tiranë:

Eglantina Zere

Enton Punavia

Deborah Keçi

Nestor Muhametllari

Julian Zanaj

Albano Janku