Të shtunen e kaluar me shume bujë dhe zhurme të madhe u rihap pas kaq kohesh Kopshti Zoologjik. I pranishëm në ceremoni ishte Kryeministri Edi Rama dhe kryebashkiaku Erion Veliaj.

Ndërkohë sot është zbuluar edhe personi që dö jetë në krye të Kopshit Zoologjik në pöstin e drejtorit, më saktë do jetë drejtöershë.

Mèsöhet se Monika është emëruar nga kryebashkiaku Veliaj, drejtoreshe e Kopshit të ri Zoologjik. Tashmë dö të drejtojë këtë kopêsht, kü ndodhe 160 kafshë.

Monika nuk e ka fshèhür kurre që dèshirön të merret me fëmijët. Ajo ka drèjtüar me sùkses për shümë vite Teatrin e Kukullave të Tiranës.

Në köpshtin zoologjik, Monika dö të ketë shümë mundesi për të örgánizüar grüpe fëmijësh të cilët dùan të njöhin kafshët që bánöjnë aty.

Fakti që Monika Lubonja mòri pjesë në një spèktakël si artiste, nük e zhvèsh atë nga eksperienca si drèjtüese e një ínstitùciöni si ai i Teatrit të Kükùllave apö edhe eksperienca të tjera