Një moment qesharak ka ndodhur në shtëpinë e “Big Brother VIP”. Teksa Gent Hazizi dhe Armaldo Kllogjeri ishin duke biseduar në oborr, kalon Herion Mustafaraj dhe duke i përshëndetur djemtë i shpëtojnë gazra.
Gentit dhe Armaldos nuk i shpëtoi ky çast dhe ia plasën të qeshurës, moment të cilin mund ta shihni në videon e mëposhtme.