Erjola Doçi, moderatorja shumë e komentuar nuk e sheh veten pjesë të “Big Brother VIP”, jo vetëm për shkak të izolimit, por edhe komenteve që mund të merrte nga jashtë dhe që do të ndikonin tek njerëzit e saj të dashur. Në një intervistë për “Expuls”, Erjola tregoi se një arsye tjetër është edhe rrëmuja në shtëpi dhe pastërtia, gjëra që ajo nuk i toleron dot.
“Kam pasur oferta për Big Brother VIP, por është diçka që nuk e kam vendosur. Mendoj që nëse do isha pjesë njerëzit do shihnin komplet anën time tjetër që nuk e kam shfaqur, por unë ruaj shumë familjen sepse i përjetojnë komentet. Pastaj është dhe izolimi, do vritesha nëse do e shihja rrëmujë vendin se kot nuk harxhoj 2 mijë euro se jemi të fiksuar pas pastërtisë”, u shpreh Erjola.