Prezantuesja Dojna Mema dhe partneri i saj Vlashent Sata do të bëhen prindër të një djali. Këtë gjë e ka bërë të ditur prezantuesja ditën e sotme, me anë të një ‘reels’ në Instagram. Në videon e postuar, ata e kanë ‘ngjyrosur’ qiellin blu duke simbolizuar kështu ardhjen e një djali në jetë.