Sot më 17 nëntor 2023, euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Dollari amerikan blihet me 95 lekë dhe shitet me 96.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.5 lekë dhe shitet me 119.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.5 lekë, ndërsa në shitje me 107.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.3 lekë dhe në shitje me 71.6 lekë.

Më poshtë tabela sjell të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.