Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do blihet me 100.7 lekë dhe do shitet me 101.5 lekë.

Monedha europiane do të blihet me 110.6 lekë dhe do të shitet me 111.2 lekë.

Franga zvicerane do të blihet me 112.6 lekë dhe do të shitet me 113.5 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 126.7 lekë dhe do shitet me 127.7 lekë.