Kida ka mbajtur së fundmi një koncert, ku një ndër fansat i është afruar për t’i prekur gishtat e këmbës.

Këngëtarja ka ndërprerë performancën dhe i është ulur afër duke i thënë me të qeshura: Çfarë ke me gishtat e mi, a mund ta di pse po m’i prek gishtat?

Kida e ka marrë situatën me humor dhe më pas ka vijuar normalisht performancën.