Genta Ismajli dhe partneri i saj turk, pak kohë më parë janë bërë prindër të binjakëve.

Këngëtarja është duke pauzuar pak nga skena muzikore dhe po përkushtohet për familjen.

Genta është bërë nënë e një vajze dhe e një djali për herë të parë.Emrat e tyre janë tejet të veçantë dhe pak të ndëgjuar më parë.Pak javë më parë ajo ka njoftuar se vajza dhe djali i saj quhen Ivy dhe Icon.Por që nga lindja e tyre nuk i kemi parë ata.

Sot ajo ka thyer heshtjen dhe ka publikuar një foto bashkë me binjakët e saj.Fotografija duket tejet atraktive dhe të tre bashkë po duket jashtëzakonisht bukur.