Edmond Gosa në të majtë dhe Altin Rexha në të djathë janë dy viktimat e pasdites së sotme në Kavajë pas një sherri për motive të dobëta me njëri-tjetrin.Shkaqet e konfliktit janë ende të paqarta por dyshohet se përplasjet mes tyre kishin isur para tre ditësh dhe ditën e sotme ishin takuar për t’u sqaruar por që fatkeqësisht nuk rezultoi kështu.

Një prej banorëve të zonës ka sjellë një dëshmi nga vrasja e dyfishtë në Kavajë. Ai tregon se thotë se Altin Rexha ishte i ardhur dhe ishte bashkë me djalin e tij të vogël përdore në momentin që u konfliktua me Edmond Gosa.“Kanë pasur sherr koti, nuk arritën me e mbyll. Ai ishte më djalin përdore, ai malësori se s’ja di emrin se janë të ardhëm. Dhe po bisedonin, i pamë duke biseduar, kishte fëmijën për dore, ai me thikë, ai u shtri aty, ky këtu, nja 4 plumba i dëgjiva, mirë që nuk më kapi njeri mua”, tregon dëshmitari.