Policia në Greqi ka arrestuar një vajzë 27-vjeçe nga Belshi si pjesë e një grupi të strukturuar kriminal që kishte arritur të grabiste dhe vidhte shumë banesa.

Shqiptarja është Evthimia Tafani nga Belshi. Së bashku me 10 gra të tjera, shqiptarja ka arritur që të vjedhë sende të konsiderueshme me vlerë, por edhe sasi të mëdha monetare në shtëpitë që është futur, shkruan Panorama.