Melisa dhe Andi ishin çifti që rezistoi më së shumti pas daljes nga “PërPuthen”.

Lidhjen e tyre e nisën pikërisht pasi dolën nga programi, dhe ishin çifti i vetëm që vazhdonte lidhjen pas programit, por edhe për ta pati një fund të hidhur.

E pak muaj pas konfirmimit të ndarjes po dyshohet se ish-konkurrentja mund të ketë nisur një romancë të re.

Ishte një video në ‘TikTok’, që ngriti dyshime lidhur me këtë.

Ajo ishte duke bërë video, teksa një krah i një mashkulli qëndron mbi krahët e saj.

Melisa nuk i ka zbuluar portretin e tij, kështu duke ngritur pikëpyetje të shumta lidhur me këtë.