Moderatorja Nevina Shtylla është përballur me një moment të sikletshëm. Teksa zhvillonte një lojë në rubrikën “Dielli apo Hëna”, Nevina u ngtaërrua dhe u rrëzua në mes të skenës. Ky çast solli të qeshura tek të gjithë të pranishmit.

Me sportivitet edhe nga vetë Nevina, e cila tha se ishte mirë dhe nuk kishte pësuar asnjë lëndim..

“Jam mirë, qeshni, qeshni,”- tha ajo dhe u ngrit e ndihmuar nga moderatorët e tjerë.

Leave a Reply