Gabrieli nuk i ka rezistuar dot Ornelës. Ai ka shprehur pëlqimin për të teksa bashkë me Fatjonin dhe Efin po luanin volejboll në plazh.

Në një moment Gabrieli e ngriti peshë Ornelën dhe e kafshoi në vithe.

“Është shumë imcake. Të hap oreksin. Është si peshk i vogël. Nuk i rezistoja dot”, tha Gabrieli.

“Do ta bëj tatuazh Ornela atë kafshimin”, i tha Fatjoni.