Të gjithëve ka gjëra që na bezdisin para, gjatë apo pas seksit, por a e dini çfarë i acaron më shumë gratë? Nëse jo, e zbuloni nga rrëfimet në vijim.
1.

“Pjesa më stresuese janë flokët që ngatërrohen. Seksi gjithmonë e prish ditën kur flokët e mi duken mirë, prandaj përpiqem ta skeduloj. Eshtë e sigurtë që do më prishen, prandaj s’i kreh.”

2.
“Fakti që më duhet të lë shtratin e ngrohtë dhe të urinoj kur mund të qëndroj duke u përkëdhelur në shtrat.”

3.

“Djerësa e partnerit tim.”

3.

“Urrej faktin që duhet të mbaj gazrat e mia gjatë seksit.”

4.
“Më bezdis ankthi i mendimit nëse jam e mirë mjaftueshëm apo jo.”

5.
“Pjesa e larjes.”

6.
“Kur aksidentalisht ndonjëri prej nesh vritet aq keq sa të vjen të lësh gjithçka në gjysmë.”

7.
“Energjia që më merr seksi. Unë jam vajzë gjumashe.”

8.
“Presioni për të arritur në orgazmë. Më sikletos dhe më pengon ta shijoj gjithë procesin.”

9.
“Kur ai peshon gjithë trupin e tij mbi mua.”

10.
“Frika e shtatzënisë. Jam me paranoja, përdor gjithmonë masa mbrojtëse.”

11.
“Heshtja.”

12.
“Seksi gjatë periodave. Uff, është kaq i sikletshëm.”

13.
“Fakti që kërkon shumë përpjekje dhe përgatitje. Larje, masa mbrojtëse, pastaj lavatriçe dhe mbi të gjithë fuqi fizike. Jam e lodhur.”