Aktorët e telenovelës ‘Rebelde’, e cila theu rekordet e shikueshmërisë në botë janë bërë bashkë dhe kanë postuar një foto që nisur nga reagimet duket se të gjithë mezi e prisnin. Telenovela meksikane ishte më e ndjekura dhe në Shqipëri duke bërë për vete mijëra shqiptarë, të cilët stacionoheshin para televizorit.

Përveç se aktorë ‘Roberta’, ‘Diego’, ‘Migel’, ‘Mia’, ‘Lupita’ dhe ‘Xhonavi’, kishin edhe një grup muzikor, këngët e të cilit dëgjohen kudo. Dhe në dhjetor të vitit 2019 grupi u rimblodh duke shkruarr ‘Përgjithmonë’ duke bërë kështu shumë fansa të besonin në një rikthim të grupit në një serial të ri televiziv. Ajo që është vënë re, është mungesa e “Migelit”, i cili nuk ka qenë pjesë e tyre.