Luana Vjollca tregoi për “Ëndërrtjerrësit” se si e filloi karrierën e saj në “Fiks Fare”.

Ajo tregoi se ka nisur gjithçka në një audicion për velinë .

Luana tregon se në momentin kur doli para jurisë iu kërkua të prezantonte dhe të kërcente.

Por ajo tha se do t’i bënte të gjitha, të prezantonte, të sfidonte, por vetëm të kërcente jo.

Luana arriti të bëhej pjesë e ‘Fiks Fare’ në rolin e velinës, një personazh i veçantë.


“Velina e kishte për detyrë të ngrihej të kërcente të ulej, të llastohej. Sa herë fillonte fliste Saimiri filloja të flisja unë llapa llapa llapa”, u shpreh Luana.

Në sezonin e dytë ata i vunë mikrofon duke i dhënë më shumë mundësi për të folur.