Një situatë shokuese ka ndodhur spektaklin e sotëm mes Oltës dhe Efit. Teksa të dyja debatonin, Olta ka akuzuar Efin se ka tentuar t’i gjuajë.

Pjesë nga sherri:

Efi: Më vjen për të vjellë, më përzihet kur të shoh

Olta: Vill, unë me ty nuk merrem

Ndërhyn Luizi: Lëre këtë muhabet

Olta: Hë gjuaj, gjuaj, hë mi gjuaj se po bëhesh gati

Luizi: Po s’ta jep atë shans

Efi: Ua sa budallaqe, edhe këtë e the?

Olta: Po gjuaj moj se po bëhesh gati duke lëviz këmbën poshtë

Efi: Sa manipuluese, e tmerrshme

Olta: U zbrapse mi? U frikësove mi? 2 metra femër u frikësove? O frikacake

Efi: Lodhu po nuk ja arrin dot, sa kam kaluar si puna jote