Gjykata e Posaçme pasditen e së premtes ka shpallur vendimin ndaj ish-kryebashkiakun socialist Fatos Tushes dhe të pandehurve të tjerë.

Pas analizimit të provave përfundimisht Gjykata vendosi deklarimin fajtor për Tushen dhe dënimin e tij me 3.6 vite burg. Për shkak se përfiton nga gjykimi i shkurtuar Fatos Tushe i ngel 2.4 vite burg.

Leave a Reply