Dashi

Këtë javë do të keni më shumë kohë për të përfunduar gjërat që kanë të bëjnë me fëmijët tuaj ose të rinjtë në familje. Është e mundur të ndaheni nga njëri prej tyre për shkak të lëvizjes në një shtëpi të re ose për shkak të një udhëtimi. Kjo javë premton të jetë interesante për jetën tuaj të dashurisë, pa marrë parasysh situatën tuaj familjare. Takimet romantike janë të mundshme gjatë javës. Java do të jetë e dobishme për zhvillimin e planeve tuaja profesionale dhe të biznesit, stabilizimin e vendit tuaj të punës dhe arritjen e shitjeve më të larta nëse punoni në një fushë të tillë. Gjatë javës do të merrni lajme të rëndësishme për një të ri që mund të jetë djali ose nipi juaj. Burrat e rinj do të duhet të përgjigjen për një propozim të rëndësishëm që sjell me vete ndryshime të mëdha.

Demi

Kjo është një javë në të cilën do të keni një gjendje të paqëndrueshme. Do keni luhatje emocionale. Do ndiheni mirë, por edhe keq. Një ndikim i fortë mbi ju do të jetë i lidhur me ngjarjet ose veprimet e njerëzve të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve. Këtë javë, kontradiktat në marrëdhënien tuaj me një anëtar të familjes mund të kthehen në një konflikt të pakëndshëm. Do merrni lajme mbi shëndetin e një të afërmi. Marrëdhënia juaj me njerëzit e lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit do të jetë e paqëndrueshme për arsye të ndryshme. Gjatë kësaj jave, kujdesuni për çdo gjë që lidhet me paratë. Kujdes nga promocionet e bëra përmes telefonit, ose blerjet në internet.

Binjakët

Këtë javë do të gëzoni përfitime të ndryshme, dhurata ose zhvillim të çështjeve të rëndësishme për ju. Në këtë plan, do të jeni të kënaqur me veprimet ose ndihmën e njerëzve të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës. Një nga këshillat e rëndësishme që dua t’ju jap për këto shtatë ditë është të shmangni disa pritshmëri të veçanta për zhvillimin e ngjarjeve që mund të jenë të rëndësishme për ju, por jo aq të rëndësishme për të tjerët. Lajmet e pakëndshme për dikë që njihni nuk do t’ju habisin. Këtë javë, mund të keni keqkuptime ose keni një përvojë të pakëndshme në lidhje me dikë në rrethin tuaj të miqve. Kjo vështirë se do të prishë marrëdhënien tuaj, por përgjithësisht do të mbahet mend si një moment i pakëndshëm. Këtë javë, shumë do të udhëtojnë për arsye të ndryshme ose do të kenë kontakte me njerëz (kryesisht meshkuj) që jetojnë ose punojnë në një vend tjetër.

Gaforrja

Këtë javë do të keni më shumë kontakte me gratë që do të jenë të rëndësishme për planet tuaja personale. Prania e këtyre njerëzve në jetën tuaj do të ketë një efekt të dobishëm. Këtë javë do të keni një kohë të mirë për trajtim dhe shërim nëse keni pasur probleme shëndetësore në javët dhe ditët e fundit. Marrëdhëniet problematike me njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve do përmirësohen. Do të habiteni nga informacionet rreth ngjarjeve të së kaluarës. Mund të ketë vonesë në zhvillimin e planeve tuaja gjatë javës, por kjo do të ndodhë për shkak të rrethanave të papritura dhe nuk do të jetë faji juaj. Angazhimet financiare që lidhen me një fëmijë ose një të ri në familjen tuaj do të kenë një zhvillim të suksesshëm dhe disa nga ju mund të befasohen.

Luani

Jini të kujdesshëm këtë javë në marrëdhënien tuaj personale me një njeri që po përjeton një krizë në marrëdhënien e tij me dikë që ka një domethënie të rëndësishme në jetën e tij. Ndoshta zhgënjimi ose dhimbja emocionale që po përjeton aktualisht do ta bëjë atë të pakënaqur, të ndjeshëm dhe jo të këndshëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të duhet të bëjnë një nder ose të blejnë një dhuratë. Disa do të duhet të kalojnë më shumë kohë jashtë shtëpisë për shkak të angazhimeve më serioze profesionale, angazhimit me të afërmit ose një udhëtimi. Kini kujdes me akuzat dhe dyshimet tuaja. Për fat të keq, shumë prej jush do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të pakëndshme që mund të lidhet edhe me humbjen e një personi që njihni. Kjo javë nuk do të favorizojë jetën e dashurisë së njerëzve mbi 35 vjeç.

Virgjëresha

Kjo është një javë në të cilën do të prisni ngjarje apo ndryshime në vendin tuaj të punës. Mund të ketë disa gjëra të reja, aktivitete ose klientë të rinj. Nëse keni dorëzuar dokumente për një punë të re, kjo javë mund t`ju sjellë një kontratë të re profesionale ose t`ju marrin për një intervistë. Ngarkesa më e madhe e punës gjatë javës do të ndikojë në marrëdhëniet tuaja familjare. Shfaqjet e xhelozisë mund të thellohen dhe madje të kenë pasoja të padëshirueshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni biseda të rëndësishme me një vajzë ose një grua tjetër të re, të cilat do ta kenë të vështirë të pranojnë këshillën tuaj. Ju do të komentoni dhe do të ndiqni ngjarjet interesante në jetën e miqve ose të afërmve që punojnë ose jetojnë në një vend tjetër, ose që janë me pushime në një vend turistik. Gratë duhet të jenë të ndërgjegjshme për ndryshimet në jetën e tyre.

Peshorja

Para keni një javë me eksperienca interesante ose të rëndësishme në jetën tuaj personale, dashurore ose shoqërore. Me shumë optimizëm do të krijoni plane për të ardhmen dhe do të jeni të gatshëm të pranoni propozime për angazhime të reja profesionale. Prania në jetën e njerëzve të lindur nën shenjën e Gaforres, Peshqve ose Akrepit do të jetë pozitive dhe do të jetë shumë e rëndësishme për ju kur merrni vendime të rëndësishme. Pritshmëritë tuaja për një djalë të ri mund të realizohen. Një surprizë në vendin tuaj të punës këtë javë mund t’ju gjejë të papërgatitur dhe kjo mund t’ju vendosë në një pozitë delikate. Jini të përgatitur për gjithçka! Shëndeti i të afërmit tuaj ndoshta do të vazhdojë të jetë një shqetësim, pa ndonjë përmirësim të dukshëm. Burrat do të kenë një javë suksesesh.

Akrepi

Përpara jush ka një javë të pafavorshme ose ndoshta një pengesë nëse planifikoni një udhëtim. Ekzistojnë disa vështirësi të mundshme ose probleme teknike me transportin që do të përdorni. Disa do të angazhohen në rregullimin e dokumenteve që kanë të bëjnë me një pronë të trashëguar. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje të rregulloni ose të zhvilloni në favorin tuaj çështjet e rëndësishme financiare, të nënshkruani një kontratë financiare. Marrëdhënia juaj financiare me njerëzit e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve do të zhvillohet në favorin tuaj. Kujdes do të kërkohet në marrëdhënien tuaj me një fëmijë të lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit, e cila do të jetë shumë emocionale. Kjo javë do të jetë në gjendje t’ju kënaq me shumë gjëra, por përvojat tuaja të këndshme do të jenë kryesisht me njerëz në rrethin tuaj të miqve. Të ardhurat ose fitimet e vogla të papritura nuk përjashtohen.

Shigjetari

Ka mundësi të hyni në një situatë delikate. Një debat i pakëndshëm do të lindë me një grua, një shkëmbim ofendimesh dhe të jetë baza e thashethemeve dhe komenteve të ardhshme keqdashëse kundër jush. Jini të arsyeshëm dhe të kujdesshëm! Nga ngjarjet këtë javë, në një mënyrë apo në një tjetër, do të përfitojnë gratë e reja dhe burrat e moshës së mesme. Do ta ndjeni fatin dhe nuk do ta lini t`ju ikë nga duart.

Bricjapi

Këtë javë do të përjetoni ngjarje që do t’ju tregojnë shumë qartë gabimet, iluzionet ose veprimet e dëmshme nga të tjerët kundër jush. Të gjitha këto ngjarje do të kenë një qëllim të veçantë dhe do t’ju bëjnë të merrni vendime konkrete. Gjatë këtyre shtatë ditëve ekzistojnë probleme të mundshme shëndetësore. Do t`ju kujtojnë sa e rëndësishme është të hash shëndetshëm dhe të bësh ushtrime. Prania e një vajze ose e një gruaje të re në jetën tuaj do të shkaktojë emocione pozitive dhe përvoja interesante. Gratë do të kenë shumë mundësi interesante për zhvillim, si dhe një javë të favorshme për sukses. Meshkujt mbi moshën 35 do të gëzojnë një blerje të rëndësishme.

Ujori

Është një javë në të cilën do të merrni vendime të shpejta dhe do të keni reagime të shpejta në përgjithësi, pasi do të ketë ngjarje të ndryshme të papritura, me zhvillim dinamik. Java përfshin udhëtime të papritura ose kontakte me njerëz nga larg. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të kënaqeni me lajme apo ngjarje që lidhen me një fëmijë, i cili në disa raste mund të ketë lidhje me suksesin e tij personal ose profesional. Shumë do të gëzojnë lajmet për një shtatzëni të shumëpritur ose lindjen e një fëmije. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jeta e një të riu do t`ju trishtojë ose do qani për shkak të marrëzisë së veprimeve të tij, përfshirjen në situata të pakëndshme dhe madje kërcënuese për jetën. Java do të jetë e mirë për punën tuaj, detyrat tuaja profesionale apo biznesin, nëse e keni një. Një sugjerim ose ide nga një grua do të jetë interesante dhe premtuese. Gratë mbi moshën 35 vjeçare do të jenë në gjendje të bëjnë një ndryshim pozitiv në punën e tyre.

Peshqit

Përdorni këtë javë për të krijuar ose zhvilluar një marrëdhënie romantike. Ndonjëherë duhet të ndjekim fatin tonë. Java do t’ju tregojë aspektet e këndshme të jetës, por edhe ato të pakëndshme, të cilat në shumicën e rasteve do të jenë rezultat i vendimeve dhe konkluzioneve tuaja të nxituara. Shmangni zgjidhjen e problemeve të mëdha gjatë këtyre shtatë ditëve sepse nuk do të keni ende mbështetjen, energjinë ose burimet e nevojshme. Kushtojini vëmendje marrëdhënieve financiare me njerëz që janë miqtë tuaj, sepse ekziston një rrezik real të zhgënjeheni dhe madje të humbni para. Konfliktet këtë javë do të lidhen kryesisht me problemet familjare, mungesën e dëshirës së një anëtari të familjes për të përmbushur përgjegjësitë dhe detyrat e tij.