Luizi dhe Kiara po afrohen çdo ditë e më shumë me njëri-tjetrin. Së fundmi këngëtari i ka thënë moderatores se për të ajo është “thembra e Akilit”.

Ai ja ka bërë të qartë se në shtëpi nuk ka asnjë pikë tjetër të dobët, përpos saj. Luizi i ka kërkuar të jetë e ftohtë dhe të mos bjerë pre e komenteve nga banorët, por t’i injorojë duke mos iu kthyer përgjigje.