“Prime” i kaluar u shoqërua me debate të shumta mes opinionistëve dhe disa prej banorëve.

Duke qenë se kjo situatë herë pas here përsëritet, pasi banorët nuk e kuptojnë pozicionin e opinionistëve dhe përgjegjësinë që ata kanë, ata ndonjëherë flasin pa u menduar, duke i vënë opinionistët në pozitë të vështirë.

Pikërisht për këtë çështje, diskutoi Luizi dhe Kiara mëngjesin e sotëm. Sipas Luizit, opinionistët sa herë japin mendimin e tyre lidhur me një situatë të caktuar në shtëpi, ata kanë kërcënime dhe sharje në rrjetet e tyre sociale.

Sipas tij, kur opinionistët u kthen njërit prej banorëve, ose kur kundërshtojnë mendimin e tyre, ata shahen nga admiruesit e personit në fjalë, në rrjetet sociale.

Luizi u shpreh se ata kanë pozicionin shumë të vështirë dhe se fundja, po bëjnë punën e tyre.