Paraqitja e Meghan Markle në funeralin e Mbretëreshës Elizabet mori një vëmendje të madhe në media. Markle u shfaq me një fustan të zi të gjatë, pelerinë të zezë dhe kapele.

Ndërkohë aktorja Delina Disha e ka krahasuar veshjen e dukeshës me të vetën.

Delinda ka treguar se javë më parë edhe ajo është veshur njësoj, me fustan të zi e xhaketë të zezë. “Jopo ta dini që më kopjojnë”, shkruan aktorja.