Ky është rrëfimi i një 37-vjeçareje e cila ka zgjedhur të rrëfejë në mënyrë anonime marrëdhënien e saj të fshehtë me bashkëshortin e shoqes së saj të ngushtë.

Ajo tregon se ka shkuar me bashkëshortin e shoqes kur ka qenë e dehur. 37-vjeçarja thotë se është penduar, por nuk di se si t’ia tregojë shoqes së saj.

“Nuk mund ta besoj se isha kaq budallaqe dhe jam ndjerë tmerrësisht keq që atëherë. E lashë partnerin tim prej dhjetë vjetësh, pesë muaj më parë pas viteve të abuzimit emocional dhe sjelljes së tij kontrolluese.

Nuk mund ta kisha bërë pa mbështetjen e vazhdueshme të mikut tim. Ajo gjithmonë gjen kohë për mua dhe është kaq e zhytur në mendime, gjë që e bën atë që kam bërë edhe më keq.

Disa javë më parë ishim të gjithë në shtëpinë e shoqes sime më të mirë duke festuar fejesën e një shoku tjetër.

Ishte një natë e madhe dhe pas orëve të tëra pije të gjithë ose u larguan ose shkuan në shtrat dhe unë mbeta vetëm me burrin e shoqes time.

Shoqja ime është 37 vjeç dhe burri i saj është 38. Filluam të pastronim gotat e zbrazëta dhe të rregullonim kur ai papritmas më vuri krahun rreth belit dhe më tërhoqi drejt tij.

Ndjeja frymën e tij të ngrohtë kundrejt meje. Ngrita sytë dhe ai më puthi. Isha i tronditur por edhe më pëlqeu. Duke u përpjekur për të bërë gjënë e duhur, u tërhoqa dhe mora pallton duke thënë se duhej të shkoja. Ai këmbënguli që të më çonte në shtëpi dhe sapo mora çelësin në derë ne u gjendëm mbi njëri-tjetrin.

E kapa për dore dhe e çova lart.

Ne bëmë seks në shtratin tim ,ishte e mahnitshme të ndihesha përsëri kaq e dëshiruar. Ai u largua menjëherë dhe më zuri gjumi.

Të zgjohesha ishte e pështirë pasi kujtoja atë që kishim bërë. Nuk mund të ha, më vjen keq dhe faji po më vret.

Tani kam frikë se do ta zbulojë mikja ime.Që atëherë kam folur me burrin e saj. Ne ramë dakord që ishte një gabim dhe se nuk do t’ia tregonim askujt, por kam frikë se ai mund të tregojë. Unë e urrej veten dhe nuk mund të përqendrohem në punën time apo asgjë.

DEIDRE THOTË

“Shoqja jote është tradhtuar nga dy personat që duhet t’i besojë më shumë. Nuk kishte asnjë justifikim për atë që bëtë, por shumica prej nesh bëjnë gabime ,e rëndësishme është nëse mësoni prej tyre.

Peshoni shanset që mikja juaj të mësojë dhe vendosni nëse ajo do të kishte dëgjuar më shpejt për këtë nga ju apo dikush tjetër.

Nëse vendosni që do të mbahet në të kaluarën, nxisni burrin e saj të punojë në marrëdhënien e tyre dhe të kujdeset për pikat tuaja nxitëse, ndoshta alkoolin. Merrni një vendim dhe premtoji vetes që të mos mashtrosh më”.