Kapen 3 peshkarexha me naftë kontrabandë në Durrës.

Mësohet se dy peshkarexha ishin me flamur të huaj dhe një me flamur shqiptar.

Raportohet se sasia e madhe e naftës dyshohet se vinte nga Libia.