Dashi

Dashi janë njerëz të sigurt dhe inteligjentë që mund të njohin dhe t’i përgjigjen rrethanave. Ata e njohin dhe vlerësojnë sinqeritetin dhe mund të gjenden në çdo grup njerëzish.

Pra, ndërsa ata nuk kërkojnë në mënyrë aktive vëmendjen, ata kënaqen duke e kërkuar atë herë pas here.

Ata e bëjnë këtë për t’u ndjerë sikur i përkasin dikujt. Nëse jeni në lidhje me një Dash, zgjidhja është e drejtpërdrejtë. Kujtojini me butësi kërkesat dhe prioritetet tuaja dhe ata do t’i pranojnë me kënaqësi.

Gaforrja

Gaforrja kërkon vëmendjen më të madhe për të qenë të lumtur në një lidhje. Kjo për faktin se ata kërkojnë siguri të vazhdueshme.

Ata janë shpirtra të ndjeshëm që marrin aq shumë sinjale rreth tyre, saqë është e vështirë për ta të dallojnë nuancat delikate.

Ata kërkojnë një partner që do t’i bëjë të ndihen të qetë, të kalojnë kohë cilësore me ta dhe të inkurajojë natyrën e tyre intuitive.

Luani

Ata duan të jenë qendra e universit të partnerit të tyre, por vëmendja nuk duhet të drejtohet vetëm në një drejtim.

Si rezultat, Luani tipik do të përqendrojë partnerin e tij, duke i lënë të gjithë në marrëdhënie të ndjehen të parë.

Luanët, si të gjitha shenjat e zjarrit, kërkojnë marrëdhënie të nxehta, pasionante dhe emocionuese. Luani dëshiron të ndihet i mbështetur, por gjithashtu dëshiron të dijë se po argëtohet.