Në episodin e sotme në “Për’puthen” është transmetuar takimi i shumëpritur mes Efit dhe Samiut.

Ishte vet protagonist ai i cili paralajmëroi që ka marrë një endim të rëndësishëm.

Me këtë fjali ai i bëri kurioz të gjithë konkurrentët përfshirë edhe moderatoren, Bora Zemani.

Samiu vendosi ta mbajë sekret këtë pjesë duke ia thënë vetëm Borës në vesh.