Jeta shpesh ju përball me të papritura, dhe ndërsa familja ju ndihmon gjithmonë, ju mund të kërkoni këshilla te miqtë tuaj në kohë nevoje. Megjithatë, mund të përballeni me një zhgënjim kur njerëzit me të cilët shoqëroheni rregullisht refuzojnë të nxitojnë për t’ju ndihmuar. Ka disa shenja të horoskopit që nuk e kanë problem të pranojnë ndihmën e miqve të tyre, por kur vjen koha, mund të mos e kthejnë në të njëjtën mënyrë. Nga Akrepi te Gaforrja, ja cilat shenja të horoskopit nuk do ju përgjigjeshin thirrjeve tuaja dhe do të reagonin keq gjatë një krizë.

Ujori

Disa shenja të ajrit si Ujori janë miq të mirë, por vetëm kur nuk keni nevojë për ta. Atyre nuk u pëlqen të përfshihen në dramën e njerëzve të tjerë. Pra, nëse jeni duke u grindur me kolegun tuaj ose keni ndonjë problem në punë; ata do të preferonin të mbanin një distancë të sigurt dhe të shmangnin telefonatat tuaja derisa të mos keni më nevojë për ta.

Gaforrja

Disa shenja të horoskopit si gaforrja mund të mos jenë veçanërisht të padobishme në një krizë, por thjesht mund të jenë të vështira për t’u gjendur. Kjo shenjë e ujit është jashtëzakonisht emocionale dhe ka periudha të gjata ku ata shkëputen tërësisht nga rrjetet sociale dhe telefonat e tyre. Qëllimi i tyre është të detoksohen plotësisht dhe të jenë një me mendimet dhe ndjenjat e tyre. Kjo tregon se ju nuk mund të mbështeteni plotësisht tek këta miq pasi ata shpesh janë të paarritshëm.

Akrepi

Kjo shenjë e ujit është dikush që kënaqet duke parë problemet në jetën e njerëzve të tjerë edhe pse nuk janë ata që e shkaktojnë dramën në jetën tuaj. Akrepat nuk do t’u përgjigjen thirrjeve tuaja nëse e dinë që ju keni nevojë për ndihmë, sepse do të preferonin që dikush tjetër t’ju ndihmojë. Prandaj, Akrepi është egoist që nga lindja dhe mendon vetëm për ti shërbyer interesave të tij.