Kur këto tre shenja  janë në të njëjtin vend me ju, ka shumë të ngjarë që të ndiheni të çuditshëm dhe të mendoni se diçka nuk është në rregull. Ju mund të keni ndjenjën se ekziston një energji negative në hapësirën që ju “hedh” dhe ju ndikon aq keq sa nuk mund të funksiononi. Edhe nëse keni qenë hiperaktiv më parë, papritmas nuk mund të lëvizni nga letargjia.

Le të jemi të qartë këtu që nuk do të thotë se ato janë të këqija dhe nuk do të kuptojmë në asnjë rast se ata po bëjnë diçka qëllimisht për t’ju dëmtuar. E gjithë kjo ndodh plotësisht në mënyrë të pavetëdijshme dhe ata mund të mos e kuptojnë as efektin negativ që kanë tek ata që i rrethojnë.

VIRGJËRESHA

Për Virgjëreshën, gjithçka fillon dhe mbaron me rënkimin e saj të pandërprerë. Kjo shenjë ankohet për gjithçka pa ndonjë arsye. Ai është i tepruar në reagimet e tij dhe shpesh i mjerë. Ai kritikon të gjithë dhe gjithçka dhe kjo sjellje bën vetëm për t’i vendosur të tjerët në një pozitë të vështirë, për t’u mërzitur dhe irrituar. Duke u sjellë në këtë mënyrë në çdo ambient, Virgjëresha lëshon aq shumë energji negative sa për disa është e padurueshme dhe e papranueshme.

AKREPI

Akrepat nuk pushojnë së kontrolluari botën përreth tyre. Dhe për shkak se shqisat e tyre janë gjithmonë të zgjuara, është e vështirë për ta që të pushojnë ose të duken miqësorë. Kjo shenjë bazohet në instinktin e tij dhe shpesh është e kujdesshme. Nëse diçka shkon keq, ai ka tendencën të “nxjerrë thumbin e tij” për të mbrojtur veten dhe të fshihet. Ndoshta ai duhet të qetësohet pak, të relaksohet dhe të hapet më shumë. Të ndalosh së parë armiqtë kudo dhe të lëshosh kaq shumë energji negative pa e kuptuar. Nëse ai e bën këtë, ai do të jetë në gjendje të bëjë një përshtypje më të mirë për të tjerët dhe natyrisht të mos ketë aq frikë prej tij.

BRICJAPI

Bricjapi drejtohet nga Saturni dhe kjo shpesh e bën gjykimin e tij të ashpër dhe fjalët e tij të ashpra. Kjo, sigurisht, është sepse ai i sheh gjërat saktësisht siç janë, të papërpunuara, realiste dhe jo siç mund të dëshirojnë të tjerët të jenë. Sidoqoftë, mënyra se si ai shpreh mendimin e tij është e tillë që i bën ata “të bllokuar”. Të tjerët nuk ndihen rehat me praninë e tij. Përkundrazi, ata ndihen nën presion dhe nën prova të vazhdueshme. E gjithë kjo energji negative që ata që e rrethojnë marrin nga Bricjapi, i mbyt ato. Ndoshta si shenjë ai duhet të mësojë të shprehet me më shumë mirësjellje dhe diplomaci.